خبرگزاری مهر-گروه استانها: ارتقای وضعیت بهداشتی و درمانی یکی از موضوعاتی است که در سالهای اخیر، همواره از سوی مردم و مسئولان شهرستان ورامین مورد تأکید قرارگرفته است.
کمبود امکانات و تجهیزات پزشکی در شهرستان چندصد هزارنفری ورامین برکسی پوشیده نیست و همواره شهروندان ورامینی، خواستار توجه مسئولان کشوری و استانی به این منطقه شدهاند.
در این میان کمبود پزشک و نیروهای متخصص در برخی حوزهها، مشکلات بهداشتی و درمانی را افزایش میدهد، بهطوریکه بسیاری از مردم ورامین برای ویزیت توسط یک پزشک متخصص و حاذق، مجبور به حضور در پایتخت بوده و همین امر علاوه بر صرف هزینه و وقت قابل توجه، باعث افزایش میزان ترافیک در شهر تهران میشود.
کمبود پزشک متخصص در نقاط محروم ورامین احساس میشود
مجتبی تاجیک یکی از شهروندان ورامینی در گفتوگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: شهر ورامین علیرغم اینکه در کنار پایتخت قرار دارد، اما در حوزههای پزشکی و درمانی با مشکلاتی روبرو است.
وی افزود: کمبود پزشک متخصص در ورامین بهویژه نقاط محروم این شهرستان یکی از مشکلات این حوزه است که باید از سوی مسئولان موردتوجه قرار گیرد.
تاجیک ادامه داد: از طرف دیگر، بسیاری از پزشکان که در حوزه خود حرفهای زیادی برای گفتن دارند، حاضر نیستند در ورامین حضور پیدا کنند و این موجب میشود که شهروندان ورامینی با صرف هزینههای بسیار، خود را به تهران رسانده و مورد معالجه قرار گیرند.
راهاندازی دانشکده پزشکی از رؤیا تا واقعیت
وی اضافه کرد: قطعاً افزایش سطح خدماترسانی به شهروندان ورامینی در حوزههای درمانی و پزشکی، میتواند بسیاری از مشکلات را کاهش داده و در هزینههای مردم صرفهجویی شود.
شهرستان ورامین با کمبود پزشک متخصص روبرو است و راهاندازی مجتمع آموزش عالی سلامت و تربیت دانشجویان پزشکی، میتواند بخشی از مشکلات حوزه بهداشت و درمان منطقه را کاهش دهد.
طی سالهای اخیر، راهاندازی دانشکده پزشکی در ورامین بهمنظور جبران کمبودها و تربیت نیروهای متخصص در دستور کار گرفت و پیگیرهای متعددی در این زمینه انجام شد.
ابتدا قرار بود تا شعبه بینالملل دانشگاه علوم پزشکی در قشم به ورامین منتقل شود اما در این میان مشکلاتی رخ داد که این مهم عملیاتی نشد.
در سال گذشته بود که وزیر بهداشت و درمان با سفر به شهرستان ورامین، موضوع راهاندازی دانشکده پزشکی در ورامین را موردتوجه قرارداد و بر اجرایی شدن این وعده توسط مسئولان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تأکید کرد.
اختصاص ساختمانی مناسب برای راهاندازی دانشکده پزشکی در ورامین
از طرف دیگر شهرداری و شورای اسلامی شهر ورامین نیز ساختمانی نوساز در یکی از بهترین مناطق شهر را برای راهاندازی دانشکده پزشکی در ورامین اختصاص دادند.
علی حیدریان شهردار ورامین در گفتوگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: شهرداری و شورای اسلامی شهر ورامین از آغاز پیشنهاد راهاندازی دانشکده پزشکی در این منطقه، از آن استقبال و بر آمادگی برای تحقق این مهم تأکید کرد.
وی افزود: در جلساتی که برای راهاندازی دانشکده پزشکی در ورامین برگزار شد، اختصاص ساختمان این دانشکده مورد مطالبه قرار گرفت و شهرداری و شورای اسلامی شهر ورامین، یک ساختمان در میدان ولیعصر(عج) که دریکی از بهترین نقاط شهر بود را برای این منظور اختصاص داد.
حیدریان ادامه داد:در طول تحقق وعده راهاندازی دانشکده پزشکی در ورامین، شهرداری و شورای اسلامی شهر ورامین همکاریهای لازم را برای به نتیجه رسیدن این مهم انجام داد، چراکه ارتقای وضعیت بهداشتی و درمانی در شهرستان، یک مطالبه همگانی است.
دانشجویان عرصه سلامت بهمنماه به ورامین میآیند
به هر ترتیب پس از کشوقوسهای فراوان، شورای گسترش وزارت علوم رأی به ایجاد مجتمع آموزش عالی سلامت در ورامین داد.
بر اساس اعلام مسئولان شهرستان ورامین، قرار است اولین گروه دانشجویان رشتههای مختلف مصوب در مجتمع آموزش عالی سلامت در ورامین، بهمنماه وارد دیار ۱۵ خرداد شوند.
سید حسین نقوی حسینی نماینده مردم ورامین، قرچک و پیشوا در مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: وزیر بهداشت و درمان بر راهاندازی دانشکده پزشکی در ورامین تأکید داشت.
وی افزود: با پیگیریهای انجامشده و دستور وزیر بهداشت و درمان و مصوبه شورای گسترش وزارت علوم، مجتمع آموزش عالی سلامت در ورامین به تصویب رسید.
رییس مجمع نمایندگان استان تهران ادامه داد: بر اساس برنامهریزی بهعملآمده، قرار است از بهمنماه سال جاری، دانشجویان مجتمع آموزش عالی سلامت ورامین فعالیت خود را در این واحد دانشگاهی آغاز کنند.
وی اضافه کرد: قطعاً راهاندازی و تربیت و آموزش دانشجویان پزشکی در ورامین، میتواند در ارتقای سطح علمی و تقویت وضعیت بهداشتی و درمانی شهرستان مؤثر باشد و کمبودهای موجود در این عرصه را مرتفع کند.
خبرنگار: سید محمدحسن محمودی
نظر شما